OBJEDNÁVKOVÝ SYSTÉM ZBOŽÍ PRO ÚKLID A HYGIENU

ISOLDA výživný Keratin s mandlovým olejem 100 ml

28,92 Kč

23,90 Kč bez DPH

Kód ISO-012
Počet kusů
Skladem: 31 kusy

Isolda výživný Keratin s mandlovým olejem, 100 ml

Isolda výživný Keratin s mandlovým olejem je luxusní krém, který spojuje bohatý krémový základ s vysokým obsahem přidaného keratinu a mandlového oleje. Kombinace těchto složek napomáhá k udržení elasticity, zvláčnění a výživě pokožky rukou i nehtového lůžka. Při pravidelné aplikaci zůstává pokožka hebká a pevná bez pocitu nadměrně promaštěných rukou. Krém je možné používat i pro regenerační zábaly.
Keratin je stavební bílkovina, která je přirozenou součástí kůže, vlasů a nehtů, při jejím nedostatku může docházet k lámání. Pro kosmetické účely je používaný tzv. hydrolyzovaný keratin, původem z vlny, který je bohatý na aminokyseliny a minerály a má hydratační, zjemňující a vyhlazující účinky, výrazně zvyšuje elasticitu kůže.
Mandlový olej se získává lisováním semen mandloně obecné (Prunus Amygdalus Duilcis). Má zvláčňující a vyživující účinky. Díky vysokému obsahu mastných kyselin, vitaminů a minerálních látek a rychlému vstřebávání je používán v krémech pro suchou a stárnoucí pokožku, v aromaterapii i jako masážní olej.
Luxusní krém s vysokým obsahem mandlového oleje a výživných látek pro péči o pokožku celého těla, který se dobře roztírá a zanechává pokožku dlouhodobě vláčnou.


Použití:

Naneste přiměřené množství krému na čistou pokožku a vetřete. Opakujte dle potřeby.


Složení:

Aqua, Paraffinum liquidum, Glycine soja oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Glycerin, Polyglyceryl-10 diisostearate, Paraffin, Butyrospermum parkii butter, Cera microcristallina, Magnesium sulfate, Coco-caprylate/caprate, Magnesium stearate, Parfum, Phenoxyethanol, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Sodium chloride, Hydrolyzed keratin, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Hexyl cinnamal, Linalool, Limonene.


Skladování:

Skladujte při teplotách od 5 do 25 °C. Chraňte před mrazem.